436430420896159
Helpt CBD olie tegen Neuropathie?

Helpt CBD olie tegen Neuropathie?

Helpt CBD tegen Neuropathie(zenuwpijn)?

Helpt CBD olie tegen Neuropathie? Het antwoord vind je in deze blog. Maar eerst te beginnen met Neuropathie. Neuropathie is het woord voor alles wat te maken heeft met het niet goed functioneren van 1 of meerdere zenuwen. Als 1 zenuw niet werkt noemen we dit mononeuropathie. Als er meerdere zenuwen niet werken noemen we dit polyneuropathie. Mensen die Neuropathie hebben ervaren dagelijks veel moeilijkheden.

CBD&Neuropathie

CBD kan een oplossing bieden voor Neuropathie. Indien men CBD langdurig gebruikt is het hoogstwaarschijnlijk zo dat dit  invloed heeft op je zenuwen. De ontstekingsremmende kracht van CBD zorgt ervoor dat de zenuwpijn (neuropathie) dragelijker wordt. CBD heeft voor veel mensen met Neuropathie een fijner leven geboden.

Gebruik

Bij het gebruik van CBD tegen Neuropathie is het noodzaak om gedurende lange tijd CBD olie te gebruiken. Het duurt een aantal weken voordat je lichaam de stof goed tot zich neemt. Voor een snelle werking zal je THC moeten gebruiken. THC is een andere stof die naast CBD en 70 andere stoffen in de hennepplant zit. THC zorgt voor de populaire kalmerende High.

Over de schrijver
Heyhoi! Ik ben Merel, studente aan de Universiteit van Leiden. Daar studeer ik Bio-Farmaceutische Wetenschappen (BSc). Hier leer ik alles over geneesmiddelen. Tijdens mijn studie hoorde ik van een studievriend over het goedje CBD. Hier heb ik mij toen verder in verdiept, ondertussen wil ik mijn ervaringen met CBD graag met jullie delen. Momenteel schrijf ik gastbloggen voor Asclepius, jullie zullen mij dus vaker tegenkomen!
Reactie plaatsen

arrow_drop_up arrow_drop_down